Pradžia / Idėjos / Populiariausi pasiūlymai / Vaiko gimtadienis – LENKTYNININKŲ AKADEMIJA

Vaiko gimtadienis – LENKTYNININKŲ AKADEMIJA

Dėmesio mažieji bičiuliai. Jei jūsų svajonė yra tapti lenktynininkais, tai Lenktynininkų akademija yra puiki galimybė pradėti įgyvendinti savo svajones – įveikite lenktynininko išbandymus ir gaukite lenktynininko pažymėjimą. Lenktynininkų akademija – ypatingai linksma, azartiška ir labai įdomi pramoga vaikams ir tėveliams. Jūsų laukia ypač smagūs lenktynininkų išbandymai: vairavimo pamokos, automobilio ruošimas lenktynėms, susipažinimas su kelių eismo taisyklėmis ir žinoma – pačios smagiausios lenktynės RC automobiliais. Būkite greičiausiais!
Skambinti, Rašyti, Užsakyti

Trukmė: ~1 val. 40 min.
Vaišės: numatytas papildomas laikas atsineštoms vaišėms.
Vieta: vaiko gimtadienis Vilniuje, kituose miestuose ir apylinkėse, galima atvykti pas jus.
Šaltuoju metų laiku renginiai vyksta patalpose.
Detalizuoti renginio vietą

Vilniuje: Akademijos stadione.
Renginys „Lenktynininkų akademija” gali vykti ir Jūsų pasirinktoje vietoje.
Kvietimai: atsiunčiame kvietimo į gimtadienio šventę maketą.
Dalyvių pasiruošimas: patogi aktyviai veiklai tinkama apranga.
Dovanėlės: Visiems dalyviams įteikiami lenktynininkų ženkleliai, o jubiliatui – Vairuotojo pažymėjimas.

Lenktyninkų Akademija – renginio programa:
  • Susipažinimas su Lenktyniniais automobiliais.
  • RC automobilių paruošimas lenktynėms.
  • Kelių eismo taisyklės vaikams. Jaunieji lenktynininkai supažindami su svarbiausiomis kelių eismo taisyklėmis. Naudojamos techninės priemonės ir žaidimai, kurios padės išmokti svarbias pėsčiųjų taisykles, dėl ko vaikai bus saugesni kelyje…
  • Dalyvių pasiruošimas lenktynėms. Vaikai mokosi valdyti automobilius, kuo greičiau įveikti lenktynių ratą ir jame esančias kliūtis.
  • Renginio metu vaikai supras ir patys išbandys, kaip svarbu yra neišbėgti į pėsčiųjų perėję, nes automobilis gali nesustoti laiku…
  • Baigus lenktynių akademiją mažieji lenktynininkai dalyvaus tikrose RC automobilių lenktynėse, bus renkami ir apdovanojami Čempionai.
  • Dovanos! Visiems dalyviams įteikiami lenktynininkų ženkleliai, o jubiliatui – Vairuotojo pažymėjimas.
  • Žaidimai ir pramogos.
Renginio Kaina
Dalyvių kiekisKaina €1
2-10160 €
+1+5 €
1 160 € yra bazinė renginio kaina dalyvaujant 2-10 vaikų - kiekvienas papildomas dalyvis kainą didina +5 €. Tėveliai ir vaikai iki 5 metų dalyvauja Nemokamai!

Mūsų siūlomos vietos kaina nuo 20 iki 50 €.

Detalizuoti kainą
Dalyvių kiekisKaina €1
2-10160,00 €
11165,00 €
12170,00 €
13175,00 €
14180,00 €
15185,00 €
16190,00 €
17195,00 €
18200,00 €
......
+1+5 €
1 160 € yra bazinė renginio kaina dalyvaujant 2-10 vaikų - kiekvienas papildomas dalyvis kainą didina +5 €. Tėveliai ir vaikai iki 5 metų dalyvauja Nemokamai! Mūsų siūlomos vietos kaina nuo 20 iki 50 €.
Teirautis | Rezervuoti
Informacija Tėveliams | Tėvelių sutikimai
Tėvelių sutikimaiAtsisiųsti

Dalyvių saugumas renginio metu yra vedėjų prioritetas. Renginio metu nenaudojama įranga ir užduotys, kurios galėtų kelti didesnių rizikų nei tipiniai vaikų žaislai ir aktyvūs vaikų žaidimai. Visgi, renginyje dalyvauja nepilnamečiai vaikai, negalintys prisiimti pilnos atsakomybės už sprendimus ir elgesį, todėl nepilnamečiai vaikai dalyvaujantys renginyje privalo turėti tėvų (globėjų) pasirašytus sutikimus. Vaikų tėveliai prisiima visą atsakomybę už savo vaikų elgesį ir jo padarinius programos metu ir po jos, bei sprendimą dalyvauti aktyvioje renginio programoje. Sutikimo formą galite parsisiųsti čia. Šiuos sutikimus tėveliai gali pasirašyti ir atvykus į renginio vietą.

Pramoginis teminis renginys pritaikytas dviems amžiaus grupėms: 5-13 metų vaikams; 14-16 metų jaunuoliams. Renginys tinkamas ir mergaitėms, ir berniukams. Jūsų pageidavimu į renginį įtrauksime ir tėvelius.
Ar norite įamžinti savo vaiko gimtadienio įspūdžius? Teiraukitės profesionalios vaiko gimtadienio fotosesijos (į kainą neįskaičiuota). Koks yra vaiko gimtadienis Lenktyninkų akademijoje?
  • Aktyvus. Vaikų šventė „Lenktyninkų Akademija”, tai aktyvi pramoga, kurioje dalyvaus vaikai, o pageidaujant ir tėveliai.
  • Linksmas. Šventės metu vaikai ir jų tėveliai daug juoksis ir smagiai leis laiką.
  • Naudingas. Tėveliai vertindami mūsų šventę pažymi, kad programa buvo ne tik smagi, bet ir naudinga – vaikai supras, kaip svarbu saugiai elgtis kelyje.
Pakvietimai į vaiko gimtadienį Užsakant vaiko gimtadienį, gausite pakvietimo maketą. Kvietimas Jūsų draugus ir svečius nuteiks šventiškai. Jubiliatas ir jo draugai gaus kvietimą į Lenktyninkų akademiją, kur bus ruošiami jaunieji Lenktyninkai. Programa visai šeimai Mielieji tėveliai, Jūs taip pat esate laukiami. Jūsų pageidavimu į programą įtrauksime ir Jus. O, galbūt, kol vaikai žais, norėsite pabendrauti suaugusiųjų rate? Vietos užteks visiems: kol vaikai žais, galėsite įsikurti tėvų kampelyje, atsineškite stalo žaidimų ir vaišių… Bendraukite, žaiskite, juokitės – Juk tai pats linksmiausias šeimos renginys.
Top